Сайтът използва "бисквитки", които спомагат за подобряване на предлаганото съдържание и повишаване на качеството на предлаганите услуги, както и за статистика.

Trends for Kids - Logo

Trends for Kids е ненадмината, когато трябва да превозим нашите деца както през неравни пътища така и през гладки и хубави. TFK е оборудвана спрямо модерния родител; активна, спортна и винаги във Ваша услуга.

Марката е основана през 1997, вдъхновена именно от идеята да не изключваме децата си от спортните развлечения и разходки на чист въздух. Така TFK се превръща в синоним на иновация и улавя всеки един момент от активния начин на живот на родителите. 

"За нас винаги е било важно, да обединим високите стандарти за комфорт при седене и спане, мултифункционалност и спортни развлечения с красив и модерен дизайн."

(Oliver Beger, CEO TFK)  

Днес марката TFK е еволюирала да включва продукти, които да пасват на всеки начин на живот. Tя е иноватор в премиалния сегмент при количките за джогинг. Всички продукти на TFK се базират на собствени идеи, грижлива разработка и патентован дизайн.

"Нашата цел е да създадем продукти предизвикващи ентусиазъм, като в същото време да се продържаме към най-високите стандарти за качество и сигурност."

(Stefan Erber, CEO TFK)